Kjekt var det at Henry Tendenes ble valgt til ny styreleder i Det norske hageselskap. Det er også gode styremedlemmer han får med seg.

Landsstyret

Kjekt var det også at det ble delt ut mange rosende ord etter helgen. Nå gjenstår det for noen å lese og tolke evalueringene som ble levert etter avsluttet møte på søndags ettermiddag.

Hotellet er pyntet

Skal vi dømme etter tilbakemeldingene som kom muntlig til oss i løpet av helgen, så reiste, i alle fall det store flertallet, hjem med gode opplevelser i bagasjen:

«Kan ikke dere gjøre dette hvert år», Hattepynt

Bordpynt

Fantastisk helg», «Dere er gode», «Så flott program», «Så fint pyntet det var», «For en service på hotellet», «For en flink ordstyrer», «For en flott hilsen fra fylkeskommunen», Janne og Inghild

For en kjekk festmiddag», «For en god mat»,

«For et flott innlegg fra hagen sin Caroline i Hovsherad hadde», Caroline

«Virkelig lærerikt den seansen Ole Geir, Liv og Henry hadde om organisasjonslære».

De tre musketerer

Møtesalen var flott pyntet med blomster og grønne planter. Takk til Selvåg gartneri og hagesenter som lot oss fråtse i deres varelager. Takk også til hagelagene våre som stilte opp med sine fargerike flagg og plakater. Takk også til alle i styret fra Hageselskapet Rogaland som bidro til denne flotte festhelgen for Hageselskapet.

Hageselskapet Rogaland var det vi vel kan kalle teknisk arrangør av det første landsmøtet i Det norske hageselskap. Det første, siden det nå heter landsmøte og ikke representantskapsmøte som det gjorde før. Uansett navn, kjekt var møtet uansett.

Og vår styreleder Ole Geir Skjæveland og vi andre i styret sier gjerne velkommen tilbake landsmøte og alle delegater fra det ganske land!

Ole Geir