Madeira er variert

Madeira har et utall av muligheter. Vi skal på hagebesøk, besøke botaniske hager og nyte livet. Vi skal også vandre på noen av de mange levadaer, det unike vanningsanlegget som går på kryss og tvers av øya med stier langs med «bekkene». Dette er flotte turer!

Levadavandring

Mange av disse ble anlagt allerede på 1400-tallet.

Reisen vår er fra tirsdag 19. september og retur tirsdag 26. september. (Utreise og ankomst er fra Oslo, Gardermoen).

På hele turen stiller vi som reiseledere, og får i tillegg med oss en god lokal guide som snakker norsk. Dette blir en tur å minnes i lang tid framover med mye kjekt og spennende. På Madeira kan vi ta del i flotte turer i vakkert landskap, på øya med sommer og blomstring året rundt. Vi skal bo på et flott hotell i utkanten av Funchal og det blir god tid til å nyte den vakre øya. 

Pris: Kr. 14.790.-, for medlemmer (15.990.- for ikkemedlemmer). For de som reiser to i lag, holder det at en er medlem. Beløpet dekker fly Oslo/Madeira og retur, hotell, frokost, middag, nødvendig transport på Madeira, lokal guide og alle inngangspenger.             

I tillegg kommer evt. tilknytningsbillet til Oslo/Gardermoen og mat på dagen (billig) som dekkes selv. Enkeltromstillegg kr. 3.250.-. De som skal videre med fly fra Oslo, må også påregne overnatting på hjemturen.

Blomstereldorado på Madeira

Minimum antall er 25, og det er svært ønskelig med gode signal om interesse for turen før 1. februar. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om hele programmet for turen og om Madeira generelt hos

Henry 97 19 36 79 eller Ole Geir 95 21 73 55

Endelig påmelding innen 1. april til rogaland@hageselskapet.no. Men jo før jo bedre, for når det er fullt, så er det fullt når deltakerantallet er på 30.

Alle hjerter gleder seg!